Ελλάδα

«Βόμβα» στην υπόθεση του αυτόχειρα γυμναστή: Η γυναίκα - «αράχνη» εμπλέκεται σε γνωστή υπόθεση καταγγελόμενου βιασμού

Σε γνωστό κύκλωμα με «δασκαλεμένα κορίτσια» που σαρώνει στη Θεσσαλονίκη εμπλέκεται η γυναίκα - «αράχνη» που άρπαξε 500.000 από τον γνωστό γυμναστή - Πως η ίδια συνδέεται με υπόθεση βιασμού που έχει απασχολήσει τις Αρχές

«Βόμβα» στην υπόθεση του αυτόχειρα γυμναστή: Η γυναίκα - «αράχνη» εμπλέκεται σε γνωστή υπόθεση καταγγελόμενου βιασμού
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μπροστά στην αποκάλυψη ενός μεγάλου κυκλώματος με «δασκαλεμένα κορίτσια», που τάζουν έρωτα στα θύματά τους με σκοπό να τους «στραγγίξουν» οικονομικά, βρίσκονται οι Αρχές, με το «βλέμμα» στην υπόθεση του αυτόχειρα γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν οι συγκλίνουσες πληροφορίες, τα «πλοκάμια» της μυστήριας αυτοκτονίας του γνωστού γυμναστή απλώνονται σε γνωστή υπόθεση καταγγελόμενου βιασμού, η οποία έχει απασχολήσει Αρχές και δημοσιότητα στο πρόσφατο παρελθόν, έχοντας συνταράξει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης καθώς και σύσσωμο το πανελλήνιο.

Ο άτυχος γυμναστής, σύμφωνα με την τελευταία του ανάρτηση στο facebook- η οποία διαγράφηκε λίγη ώρα μετά - είχε πέσει θύμα μιας γυναίκας, η οποία του... πούλησε έρωτα και στη συνέχεια του έκλεψε περίπου 500.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.

Η υπόθεση έχει μπει σε διαδικασία έρευνας από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει εκκινηθεί εισαγγελική έρευνα, λεπτομέρειες της οποίας θα γίνουν γνωστές αύριο.

Το mail και η ανάρτηση στο Facebook

Αν και η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook που ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για την υπόθεση που τελικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, τις μεσημεριανές ώρες χθες εστάλη σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα mail.

Το μήνυμα φαίνεται πως ανέφερε ακριβώς τα ίδια με το κείμενο στο facebook που λίγο αργότερα κατέβηκε. Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του – συγκεκριμένα κάνει λόγο για ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος αυτός κέρδισε πολλά χρήματα από επενδύσεις σε κρυπτονόμισμα αλλά έδωσε τους κωδικούς στη μητέρα κοριτσιού που ενεπλάκη σε άλλη συνταρακτική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα αυτή πήρε όλα τα χρήματα αν και επικαλούταν προβλήματα με το σύζυγό της και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας για την οποία χρειαζόταν βοήθεια.

Κύκλωμα με «δασκαλεμένα κορίτσια»

Παράλληλα κάνει λόγο για ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων με «δασκαλεμένα κορίτσια» που στόχο έχουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων θυμάτων, ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε κυκλώματα της νύχτας.

Στο κείμενο, που βρίθει απόγνωσης και ερωτικής απογοήτευσης, ο γυμναστής φαίνεται να ζητάει συγγνώμη και από τον πνευματικό του για την πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το συγκεκριμένο κείμενο του e-mail συνοδεύεται από ροζ βίντεο το οποίο αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένοι φίλοι και γνωστοί του γνωστού γυμναστή που αυτοκτόνησε

Όλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ πρόσχαρο άνθρωπο, το μότο του οποίου ήταν “γυμνάζουμε πρώτα χαμόγελα”.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως επρόκειτο για έναν γενικά χαρούμενο άνθρωπο, θρησκευόμενο, αγνοώντας όμως ποια ακριβώς μπορεί να ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και που τον οδήγησαν στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως δήλωσε η γυναίκα, που ήτανε δασκάλα των δύο από τα τρία παιδιά που είχε ο 50χρονος, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ήταν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, ενώ ο γυμναστής σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, ωστόσο διατηρούσε τόσο με την ίδια όσο και με τα παιδιά του άριστες σχέσεις.

Δείτε επίσης