Ελλάδα

Σοκ στην Καβάλα: Φονική κούρσα σε καταδίωξη - Τρεις νεκροί, συγκλονιστικές μαρτυρίες

ΙΧ σε ξέφρενη πορεία έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγάκι και πήρε παραμάζωμα και περαστικό

Σοκ στην Καβάλα: Φονική κούρσα σε καταδίωξη - Τρεις νεκροί, συγκλονιστικές μαρτυρίες
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τρεις νεκροί ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί στην Καβάλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο στον οποίο επέβαιναν τρία άτομα και ήταν σε καταξίωση από περιπολικό της Αστυνομίας εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε φορτηγό αυτοκίνητο κάβας που ήταν σταθμευμένο και ο οδηγός του εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε.

To IX έπεσε πάνω στον οδηγό του φορτηγού
Λόγω της αυξημένης ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός του επιβατικού αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο εξετράπη του οδοστρώματος και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στον οδηγό και το φορτηγό αυτοκίνητο με τα εμπορεύματα.

Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου, 55 ετών, ενώ οι άντρες της πυροσβεστικής ανέσυραν νεκρούς τους δυο από τους τρεις άντρες που επέβαιναν στον επιβατικής χρήσης ιδιωτικό αυτοκίνητο που καταδίωκε η αστυνομία.

Δεν σταμάτησαν στο σήμα του περιπολικού και ξεκίνησε καταδίωξη
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το επιβατικό αυτοκίνητο δε σταμάτησε σε σήμα που του έγινε προκειμένου να ελεγχθεί, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ξεκίνησε η καταξίωση από το αστυνομικό όχημα περνώντας μέσα από χωριά και φτάνοντας στην κοινότητα Γαληψού όπου η καταδίωξη συνεχίστηκε στον κεντρικό δρόμο.

Δείτε επίσης