Ελλάδα

Ο Γιώργος Παπαναούμ σκεφτόταν καιρό την αυτοκτονία: «Δεν ήταν καλά», λέει η σύζυγός του

Έντρομοι οι φίλοι του είχαν ειδοποιήσει δύο φορές την αστυνομία, ενημερώνοντας πως ο γνωστός γυμναστής σκεφτόταν την αυτοκτονία μετά την εξαπάτηση από τη γυναίκα - «αράχνη»

Ο Γιώργος Παπαναούμ σκεφτόταν καιρό την αυτοκτονία: «Δεν ήταν καλά»,  λέει η σύζυγός του
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Φίλοι, συγγενείς και οικογένεια του 50χρονου Γιώργου Παπαναούμ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά την είδηση της αυτοκτονίας του το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει και η σύζυγός του γυμναστή, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν είχε χωρίσει με τον 50χρονο γυμναστή και ότι μέχρι σήμερα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Σας παρακαλώ, ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δεν ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε η σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το post σημαίνει ότι έγινε κάτι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», είπε η γυναίκα πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις τελευταίες 15 ημέρες, φίλοι του 50χρονου γυμναστή είχαν ειδοποιήσει δύο φορές την αστυνομία και την ενημέρωσαν ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Οι Αρχές έδρασαν άμεσα και επικοινώνησαν τόσο με τον ίδιο τον 50χρονο όσο και με την σύζυγό του που φέρεται να ήταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο διατηρούσαν άψογες σχέσεις και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί. Μάλιστα, η σύζυγός του φέρεται να έδωσε κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές και, μεταξύ άλλων, να ανέφερε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο γνωστός γυμναστής.

Η τελευταία φορά που φέρεται να ειδοποιήθηκε η αστυνομία ήταν τη Δευτέρα, μια ημέρα δηλαδή πριν ο Γιώργος Παπαναούμ εντοπιστεί απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε επί της οδού Γαμβέττας 37. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής και οι συγγενείς του είχαν πει πως δεν χρειάζονται την συνδρομή της αστυνομίας.

Δείτε επίσης