Ελλάδα

Η Γεωργία Μπίκα σπάει τη σιωπή της: «Δεν ξέρω τη γυναίκα - "αράχνη", μόνο την κόρη της»

«Είμαι καθαρή. Όποιος νομίζει ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση, ας ψάξει», γράφει η 24χρονη Γεωργία στην πρώτη της ανάρτηση για την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση του Γιώργου Παπαναούμ

Η Γεωργία Μπίκα σπάει τη σιωπή της: «Δεν ξέρω τη γυναίκα -
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η τελευταία ανάρτηση του 50χρονου γυμναστή πριν βάλει τέλος στη ζωή του, μπήξε στο μικροσκόπιο των αρχών και άναψε φωτιές στη Θεσσαλονίκη, μιας και ο Γιώργος Παπαναούμ έκανε λόγο για κύκλωμα με «δασκαλεμένα κορίτσια», το οποίο εμπλέκεται με τον καταγγελόμενο βιασμό την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Την απάντησή της για όσους την εμπλέκουν με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη δίνει η Γεωργία Μπίκα.

Η 24χρονη πήρε θέση απαντώντας πως δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κάποιον και ούτε θα τον εκμεταλλευόταν.

Με δήλωσή της που παρουσίασε το Star και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Γεωργία Μπίκα απαντά επί του θέματος τονίζοντας: «Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι! Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι γι’ αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν τοι γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο σημάδι!

Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της… Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί. Φυσικά και συνδέουν εμένα όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο! Και είμαι καθαρή. Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλα ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν σε κάποιον που ζητάει βοήθεια!

Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάξει κάτι! Εγώ θέλω να ηρεμήσω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρονών καλούμαι να διαχειρίζομαι όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ζήτησα τίποτα ποτέ ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεσή μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε σάιτ και προσπαθεί το όνομά μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!».

Δείτε επίσης