Ελλάδα

Έτσι έγινε το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στην Καβάλα: Έτρεχε για να γλυτώσει από το σήμα της Ασφάλειας

Γινόταν καταδίωξη, το ΙΧ έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγάκι, σκότωσε περαστικό - Ακαριαίος ο θάνατος του 55χρονου οδηγού του φορτηγού της κάβας

Έτσι έγινε το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στην Καβάλα: Έτρεχε για να γλυτώσει από το σήμα της Ασφάλειας
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Φως πέφτει στο τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους το πρωί της Πέμπτης στην Καβάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Kavala Post, από αυτοκίνητο της ασφάλειας, με συμβατικές πινακίδες, προσπαθούσε να ξεφύγει ο οδηγός του Audi A6 που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης 2/6 στον κεντρικό δρόμο της Γαληψού, με αποτέλεσμα να βρει τον ακαριαίο θάνατο ο ίδιος, ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου καθώς και ο οδηγός του φορτηγού κάβας που ξεφόρτωνε εμπορεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου φέρεται να είναι Αρμένικης καταγωγής, οι οποίοι δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που προσπάθησαν να κάνουν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Τροχαίο στην Καβάλα

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, ακόμα και μέσα στον δρόμο του χωριού, και στην προσπάθεια τους να προσπεράσουν ένα άλλο όχημα που κινούνταν στο σημείο συγκρούστηκαν ελαφρώς μαζί του.

Τροχαίο στην Καβάλα

Λόγω της ταχύτητας όμως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο φορτηγό όπου εκείνη την ώρα ο 55χρονος οδηγός, κάτοικος Ορφανίου, ξεφόρτωνε εμπορεύματα.

Τροχαίο στην Καβάλα

Μάλιστα, η δύναμη με την οποία έγινε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το φορτηγό που ήταν γεμάτο από εμπορεύματα, δεν ανατράπηκε μεν αλλά «γύρισε» σχεδόν 180 μοίρες. Ενώ δηλαδή είχε σταθμεύσει με «πρόσωπο» προς την Τούζλα, μετά τη σύγκρουση «έβλεπε» προς Καβάλα!

Τροχαίο στην Καβάλα

Δείτε επίσης