Ελλάδα

Πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα: Πήγε για δουλειά αλλά δεν επέστρεψε - Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του οδηγού του φορτηγού

«Μου είπε "φεύγω μανούλα" και δεν γύρισε ποτέ» - Τραγική φιγούρα η μητέρα του οδηγού του φορτηγού που «έσβησε» στην άσφαλτο στα 55 του χρόνια

Πολύνεκρο τροχαίο στην Καβάλα: Πήγε για δουλειά αλλά δεν επέστρεψε - Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του οδηγού του φορτηγού
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα της Γαληψού στην Καβάλα, μετά το φρικτό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους το πρωί της Πέμπτης.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και ήταν σε καταδίωξη από περιπολικό της Αστυνομίας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε φορτηγό κάβας και εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε.

Λόγω της αυξημένης ταχύτητας που είχε αναπτύξει, ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, το όχημά του εξετράπη του οδοστρώματος και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στον οδηγό και το φορτηγό αυτοκίνητο με τα εμπορεύματα.

Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου, 55 ετών, ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν νεκρούς τους δύο από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν στο επιβατικής χρήσης ιδιωτικό αυτοκίνητο που καταδίωκε η Αστυνομία.

Μητέρα του οδηγού φορτηγού: «Δύο μέτρα παλικάρι, μου είπε φεύγω μανούλα και σκοτώθηκε»
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα οδηγού φορτηγού που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 55 ετών, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega. Ο γιος της έφυγε το πρωί για τη δουλειά, αλλά έμελλε να μην επιστρέψει ποτέ.

«Ο γιος μου είναι καλέ, ο γιος μου είναι, δύο μέτρα παλικάρι. Σήμερα σηκώθηκε, σήμερα πήγε στη δουλειά και λέει: ''Φεύγω μανούλα''. ''Στο καλό'', του λέω. Και πήγε στη Γαληψό εκεί που ξεφόρτωνε, κυνηγούσε η Αστυνομία κάτι, αυτούς τους λαθραίους… Ο γιος μου δεν ήταν μέσα στο αμάξι, ήταν κάτω, κουβαλούσε πράγματα στο μαγαζί», είπε η μητέρα του θύματος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το επιβατικό αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα που του έγινε προκειμένου να ελεγχθεί, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη από το αστυνομικό όχημα, περνώντας μέσα από χωριά και φτάνοντας στην κοινότητα Γαληψού, όπου η καταδίωξη συνεχίστηκε στον κεντρικό δρόμο.

Δείτε επίσης