Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ο μανιακός ένοπλος φώναζε «βιάζουν τη γυναίκα μου» - Μαρτυρίες πως είχε πάρει ναρκωτικά

Θρίλερ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης - Άνοιξε πυρ μπροστά στα παιδιά του, ενώ η γυναίκα του νοσηλεύεται λεχώνα - Συνελήφθη μετά από καταδίωξη, προκαλώντας και τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Ο μανιακός ένοπλος φώναζε «βιάζουν τη γυναίκα μου» - Μαρτυρίες πως είχε πάρει ναρκωτικά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε την Τρίτη στην περιοχή του Φοίνικα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ένας άνδρας, πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία της περιοχής, ενώ έσπασε τον υαλοπίνακα της εισόδου για να εισβάλει στο εσωτερικό της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι και ο ίδιος ένοικος διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας έξω από την οποία άνοιξε πυρ, κάτι που φέρεται να επανέλαβε και όταν εισέβαλε σε αυτή καθώς βρέθηκαν ίχνη από πυροβολισμούς σε πόρτα εισόδου.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν φωνές, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, μετέφεραν τα τρία του παιδιά στο Αστυνομικό Τμήμα, προφανώς για να δώσουν κατάθεση, ενώ εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ο ίδιος πριν εισβάλει δε, φέρεται να φώναζε “βιάζουν τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία” και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Η σύζυγός του δε, είναι στο νοσοκομείο λεχώνα.

Ο δράστης αρχικά, πρόλαβε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και διασχίζοντας την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, έφτασε μέχρι την περιοχή τoυ ΤΙΤΑΝ αφού πρώτα προκάλεσε τροχαίο με διερχόμενο ΙΧ το οποίο και εγκατέλειψε, ενώ εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού και συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας.

Στο μεταξύ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν επίσης σε μια προσαγωγή, νεαρού ατόμου, ένοικου της πολυκατοικίας που νωρίτερα σημειώθηκε το επεισόδιο. Η προσαγωγή έγινε για άγνωστο προς το παρόν λόγο.

Θεσσαλονίκη

ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη

Πηγή: GRTimes.gr

Δείτε επίσης