Ελλάδα

Ληστεία στην Panik Records: Πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης στα χέρια κακοποιών - Τον ακινητοποίησαν με μαχαίρι

Πως οι αδίστακτοι ληστές μπούκαραν στην δισκογραφική - Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο και έγιναν καπνός

Ληστεία στην Panik Records: Πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης στα χέρια κακοποιών - Τον ακινητοποίησαν με μαχαίρι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη δισκογραφική εταιρεία Panic Records στη Βούλα. Δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά του κτιρίου.

Με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον μουσικοσυνθέτη Μάρκο Ψιμόπουλο, που βρισκόταν στο στούντιο, τον χτύπησαν και τον έδεσαν.

Ληστεία στην Panic Records

Εν συνεχεία οι δράστες πήγαν στον πρώτο και δεύτερο όροφο, άνοιξαν τρία χρηματοκιβώτια, ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους ένα τέταρτο χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν μπόρεσαν να διαρρήξουν επί τόπου και σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ληστεία στην Panic Records

Ο μουσικοσυνθέτης που δέχτηκε επίθεση από τους ληστές μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας για τις πρώτες βοήθειες.

Στελέχη της ασφάλειας έχουν πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και μελετούν το βίντεο του κλειστού κυκλώματος της δισκογραφικής.

Στο συμβάν αναφέρθηκε και η εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει σχετικά: «Είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο» είπε, ωστόσο η πληροφορία περί σοβαρού τραυματισμού και νοσηλείας διαψεύδεται.

Ληστεία στην Panic Records

«Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που ήξεραν λίγοι. Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης» είπε, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Ληστεία στην Panic Records

Δείτε επίσης