Ελλάδα

Εξάφανιση Άρτεμις στο Κορωπί: Έστειλαν επιστολή στην οικογένεια πως είναι ζωντανή

Θρίλερ δίχως τέλος η εξαφάνιση της 20χρονης κοπέλας

Εξάφανιση Άρτεμις στο Κορωπί: Έστειλαν επιστολή στην οικογένεια πως είναι ζωντανή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνεχίζει να είναι ανεξιχνίαστη η υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμης Βασίλη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στο Κορωπί, με νέες εξελίξεις να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», δημοσίευσε μία επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου με παραλήπτη τον δικηγόρο της οικογένειας της Άρτεμης, Αναστάσιο Ντούγκα στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

«"Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Η επιστολή συνεχίζει: «Ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται και στο υπόγειο καταφύγιο ενδιάμεσα των δύο 37°’.”N 23°’.”E. Το δεύτερο σπίτι έχει κι εκείνο υπόγειο χώρο. Πιθανώς εκεί κρατείται η Άρτεμις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. Κάντε γρήγορα».

Μάλιστα στη επιστολή υποδεικνύονται συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώροι γειτονικοί στο Κορωπί από όπου και εξαφανίστηκε η Άρτεμις Βασίλη.

«Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες 37°’.”N 23°’.”E από τους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα, με τους οποίους είχαν κάποια σχέση» συμπλήρωνε ο αποστολέας.

Το «Τούνελ» ακολουθώντας τις συντεταγμένες που υπέδειξαν, βρέθηκε στην περιοχή όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε τη δική του, έρευνα. Σκοπίμως δεν δημοσιοποίησαν το παραμικρό, μέχρι οι Αρχές να ερευνήσουν τα όσα αναφέρονται στο περίεργο αυτό γράμμα.
Εξαφάνιση 20χρονης στο Κορωπί: Η έκκληση του πατέρα της

Στην εκπομπή βρέθηκε ο πατέρας της 20χρονης ο οποίος απηύθυνε για άλλη μια φορά έκκληση σε όσους ξέρουν πραγματικά τι έχει συμβεί, να μιλήσουν και να μην παίζουν με τον πόνο της οικογένειας.

«Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τη νύχτα και μας λένε “πηγαίνετε στο τάδε σημείο να βρείτε την Άρτεμη”. Ας σεβαστούν τον πόνο μας. Να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που περνάμε εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης