Ελλάδα

Πως «βγήκαν μαχαίρια» στο πάρτι αποφοίτησης στην Ερωτοσπηλιά - Στο χειρουργείο 20χρονος που διασκέδαζε στην παραλία

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε μαθητές και σε εξωσχολικούς - Σοβαρά τραυματισμένος στο θώρακα νεαρός που δέχτηκε μαχαιριά ενώ διασκέδαζε στην παραλία

Πως «βγήκαν μαχαίρια» στο πάρτι αποφοίτησης στην Ερωτοσπηλιά - Στο χειρουργείο 20χρονος που διασκέδαζε στην παραλία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στον θώρακα δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ένας 20χρονος, ο οποίος διασκέδαζε με την παρέα του στην παραλία Ερωτοσπηλιά στο Πόρτο Ράφτη.

Ο άτυχος νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του.

Η απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Τρίτης κατά τη διάρκεια πάρτι αποφοίτησης που είχαν οργανώσει οι μαθητές του 1ου και 2ου, Γενικού Λυκείου Μαρκοπούλου. Στην παραλία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρίσκονταν περίπου 300 νεαροί, μαθητές και εξωσχολικοί. Σε ένα σημείο της παραλίας ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ διαφορετικών ομάδων, όταν ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον Κ. Μ στη θωρακική χώρα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου. Η κατάστασή του θεωρήθηκε κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ «Κοργιαλένειο - Μπενάκειο» (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός) όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον διευθυντή της θωρακοχειρουργικής πτέρυγας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από το ίδιο επεισόδιο μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» της Βούλας με κάταγμα στο χέρι ένας 19χρονος. Όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς, δεν γνώριζε τους δράστες, αλλά ούτε και την αιτία που τους επιτέθηκαν.

Η Ασφάλεια Νοτιανοατολικής Αττικής, προχώρησε σε προσαγωγές νεαρών, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε επίσης