Ελλάδα

«Μυστήριο» στα Μάλια: Οι εξετάσεις DNA θα δείξουν αν ο πατέρας της είναι ο βιαστής της

Η Βρετανίδα τουρίστρια αρνείται ότι τη βίασε ο πατέρας της, όμως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 62χρονο

«Μυστήριο» στα Μάλια: Οι εξετάσεις DNA θα δείξουν αν ο πατέρας της είναι ο βιαστής της
Αρθρογράφος: Κώστας Μαρίνος
Από Κώστας Μαρίνος

Τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της αστυνομίας αναμένουν οι Αρχές για να λύσουν το «μυστήριο» με τον βιασμό της 34χρονης Βρετανίδας τουρίστριας στο Μάλια της Κρήτης.

Όλα τα στοιχεία της αστυνομίας «δείχνουν» ότι η νεαρή κακοποιήθηκε από τον 62χρονο πατέρα της, ωστόσο η ίδια δήλωσε σε εφημερίδα της χώρας της, πως είναι άλλος ο βιαστής.

Αξιωματικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, θεωρούν 100% από τα στοιχεία της έρευνας πως την βίασε ο πατέρας της. Βέβαια περιμένουν και τις εξετάσεις DNA που θα δέσουν και επιστημονικά την σεξουαλική κακοποίηση της νεαρής γυναίκας.

Η 34χρονη τουρίστρια από την Βρετανία φέρεται να πήγε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου στο ΑΤ Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, όσο ήταν μεθυσμένη, χωρίς να μπορεί να υποδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δράστη λόγω μέθης.

Ωστόσο, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από το επίμαχο βράδυ, στο οποίο φαίνεται ο 62χρονος πατέρας της να την παρενοχλεί και εκείνη να αντιδράει. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό , ο πατέρας της, την θώπευε μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, η ίδια αντέδρασε και τους έριξε δύο σφαλιάρες.

Όταν έφυγαν από το νυχτερινό μαγαζί, φαίνεται από κάμερες καταστημάτων να την παρενοχλεί σεξουαλικά, στο δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο.

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας στο Vradini.gr, δεν φαίνεται να τους ακολουθεί κάποιος, ξαφνικά χάνονται από το οπτικό πεδίο για λίγα λεπτά και επανεμφανίζονται και πάλι πατέρας και κόρη να συνεχίζουν την πορεία τους.

Δείτε επίσης