Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Ένοπλη ληστεία μέρα μεσημέρι έξω από σχολικό συγκρότημα

Αδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν σε 37χρονο διανομέα που μετέφερε εμπορεύματα στο κυλικείο

Αγία Παρασκευή: Ένοπλη ληστεία μέρα μεσημέρι έξω από σχολικό συγκρότημα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένοπλη ληστεία με θύμα υπάλληλο εταιρείας αρτοπαρασκευασμάτων, σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, έξω από δημοτικό σχολείο στην Αγία Παρασκευή.

Ο 37χρονος διανομέας, στάθμευσε το βαν της εταιρείας στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος, και μετέφερε τα εμπορεύματα στο κυλικείο. Όταν επέστρεψε στο όχημα και άνοιξε την πόρτα, ένας άγνωστος του κόλλησε όπως είπε στους αστυνομικούς, μαχαίρι στην πλάτη και του είπε να του δώσει όσα χρήματα έχει στις τσέπες του. Όταν γύρισε το κεφάλι του, είδε δύο άνδρες πίσω του, που τον έσπρωξαν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

Άρχισαν να τον ψάχνουν στις τσέπες του, δεν βρήκαν χρήματα και τότε ο υπάλληλος για να γλιτώσει τα χειρότερα, τους είπε ότι στο ταμπλό του βαν έχει το κινητό του τηλέφωνο. Ένας από τους ληστές μπήκε στο όχημα, άρπαξε το κινητό, και στη συνέχεια με τον συνεργό του επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν.

Ο 37χρονος ενημέρωσε την αστυνομία, έγιναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή αλλά δεν βρέθηκαν οι δύο ληστές. Όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς, οι δράστες ήταν ηλικίας περίπου 30 ετών, μελαχρινοί, γεροδεμένοι και μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.

Η Ασφάλεια Αγίας Παρασκευής που έχει αναλάβει την έρευνα αναζήτησε οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων, που πιθανότατα να έχουν καταγράψει τα πρόσωπα των δύο κακοποιών.

Δείτε επίσης