Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Μαλανδρινού

Τι ρωτούσε επίμονα ο δολοφόνος της Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Μαλανδρινού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τους γονείς του υποδέχθηκε στο πρώτο επισκεπτήριο στις Φυλακές Μαλανδρίνου ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη μετά την πολύκροτη δίκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Αναγνωστόπουλος έκανε αίτημα στις φυλακές Μαλανδρίνου για να δεχτεί επισκεπτήριο το οποίο έγινε δεκτό και είδε τους γονείς του στις 16:00 την Τετάρτη (15/6).

Ο ίδιος δεν βγαίνει καθόλου από το κελί του, αλλά προτιμά να διαβάζει βιβλία. Με τους γονείς του συζήτησε για όλες τις δικαστικές εξελίξεις, ενώ φαίνεται πως τους έκανε συνεχείς ερωτήσεις για την κόρη του Λυδία. Συγκεκριμένα ρωτούσε αν κλαίει, αν βγάζει δόντια..

Επίσης, μέσα στις επόμενες μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν αποκλείεται να κάνει νέο αίτημα για μεροκάματα στις φυλακές Μαλανδρίνου προκειμένου να μειώσει την ποινή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, κ . Χαρμάνης είπε: "Υπάρχει απόφαση του δικαστηρίου για την επικοινωνία της οικογένειας του Μπάμπη με το παιδί, μία απόφαση που η οικογένεια της Καρολάιν την ακολουθεί ευλαβικά".

Δείτε επίσης