Ελλάδα

Χαλκίδα: Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – «Μου έδωσε υπνωτικά και με κακοποίησε», καταγγέλλει 20χρονη

Ο 19χρονος σύντροφος της 20χρονης αρνείται όλες τις κατηγορίες

Χαλκίδα: Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας –  «Μου  έδωσε υπνωτικά και με κακοποίησε», καταγγέλλει 20χρονη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία 20χρονη στη Χαλκίδα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον 19χριβι σύντροφό της, υποστηρίζοντας ότι της χορήγησε ηρεμιστικά χάπια εν αγνοία της και ότι την ξυλοφόρτωσε.

Η νεαρή εδώ και ένα χρόνο βρισκόταν σε σχέση με 19χρονο, γιο γνωστού αρτοποιού της περιοχής. Μάλιστα η κοπέλα δούλευε στην επιχείρηση της οικογένειας του νεαρού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεαρό ζευγάρι συζούσε σε σπίτι στην Ερέτρια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ συχνές οι μεταξύ τους εντάσεις. Μέχρι που την Δευτέρα 13 Ιουνίου η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύντροφος της, την κακοποίησε.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς η 20χρονη,όλα ξεκίνησαν το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, με τους τσακωμούς τους να προέρχονται από τις αντιρρήσεις της οικογένειας του νεαρού για τη σχέση τους λόγω της αλβανικής καταγωγής της.

Σύμφωνα με το evima.gr το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου η 20χρονη ξύπνησε με έντονο πονοκέφαλο, ο οποίος θεώρησε πως ήταν από το αλκοόλ, που είχε καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ, ωστόσο ψηλαφώντας το κεφάλι της βρήκε ένα εξόγκωμα και ρώτησε τον φίλο της εάν γνώριζε κάτι. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένη, έπεσε και χτύπησε. Ωστόσο, εκείνη δεν τον πίστεψε, αφού βρήκε σε όλο της το σώμα μελανιές. Έτσι υποπτεύθηκε πως κάτι πολύ σοβαρό της είχε συμβεί .

Λίγο αργότερα, κατά τους ισχυρισμούς της, ο ίδιος της εξομολογήθηκε πως της έδωσε υπνωτικό και την έδειρε.

Ο νεαρός αρνείται όλες τις κατηγορίες και όσα υποστηρίζει η κοπέλα, κατηγορώντας την πως θέλει να αποκομίσει οικονομικό όφελος και να πλήξει την οικογένειά του.

Δείτε επίσης