Ελλάδα

Μύκονος: «Έχει λάθος πρότυπα και θα το ξανακάνει» - Τι αναφέρει η πλευρά της μητέρας για τον γιο της που τη χτύπησε μέσα σε καφετέρια

Τόσο η πλευρά της μητέρας όσο και του πατέρα διαψεύδουν ότι η γυναίκα είχε συνευρεθεί ερωτικά με συμμαθητή του γιου της και πως αυτός ήταν ο λόγος της άγριας επίθεσης

Μύκονος: «Έχει λάθος πρότυπα και θα το ξανακάνει» - Τι αναφέρει η πλευρά της μητέρας για τον γιο της που τη χτύπησε μέσα σε καφετέρια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η υπόθεση που αφορά τον ξυλοδαρμό μια μητέρας από τον 17χρονο γιο της, στα Ματογιάννια της Μυκόνου το βράδυ του Σαββάτου, παίρνει περίεργη τροπή τις τελευταίες ώρες.

Οι πρώτες πληροφορίες αρχικά ανέφεραν πως ο γιος γρονθοκόπησε τη μητέρα του σε κεντρικό μπαρ του νησιού, επειδή έμαθε πως συνευρέθηκε ερωτικά με έναν συμμαθητή του, όμως οι Αρχές διαψεύδουν τον ισχυρισμό.

Παράλληλα, οι νέες αποκαλύψεις αναφέρουν πως η 43χρονη μητέρα κακολόγησε τον πατέρα του 17χρονου, λέγοντας του να μην ανησυχεί για το αν θα πάθει κάτι, καθώς «κακό σκυλί ψόφο δεν έχει».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον πατέρα του, όμως αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να μείνει με τη μητέρα του, η οποία του υποσχέθηκε να τον βοηθήσει να σπουδάσει και να εργαστεί μόλις τελειώσει το σχολείο.

Παράλληλα, μια φίλη της μητέρας με ανάρτηση της στα social media η οποία αναφέρεται στην υπόθεση, στηρίζει την 44χρονη και αναφέρει πως ο 17χρονος, έχει δει τέτοιους είδους πρότυπα για αυτό και ξυλοκόπησε τη μητέρα του, αφήνοντας υπονοούμενα προς πολλές κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο 17χρονος αφού ξυλοκόπησε τη μητέρα του, της βανδάλισε και το αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης