Ελλάδα

«Η Ρούλα σκότωσε και τα τρία μας παιδιά, θα στηρίξω την κατηγορία»: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου για το πόρισμα - «φωτιά»

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία», δήλωσε ο Μάνος

«Η Ρούλα σκότωσε και τα τρία μας παιδιά, θα στηρίξω την κατηγορία»: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου για το πόρισμα - «φωτιά»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Δεν αμφισβητώ το πόρισμα, αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η Ρούλα σκότωσε και τα τρία μας παιδιά». Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη για το πόρισμα των ιατροδικαστών που παραδόθηκε στο Ανθρωποκτονιών και με βάση το οποίο Μαλένα και Ίριδα δολοφονήθηκαν, βρίσκοντας βίαιο ασφυκτικό θάνατο.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή "Live News" του Mega, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών ξεκαθάρισε πως θα δηλώσει ξανά υποστήριξη της κατηγορίας.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν, το περίμενα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη - Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα», είπε αναλυτικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Η Τζωρτζίνα θα είχε σωθεί, αν...»

Ο Μάνος Δασκαλάκης παρακολουθεί τις εξελίξεις με τους θανάτους των τριών παιδιών του στην Πάτρα, λεπτό προς λεπτό, μέσω των καναλιών, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό" του ANT1.

Μιλώντας με άτομο από το στενό περιβάλλον του, πριν αρχίσει η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, στη ΓΑΔΑ, είναι πικραμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Άκουσε για το πόρισμα από την τηλεόραση, αλλά θέλει επίσημα να το λάβει στα χέρια του και όχι από διαρροές στην τηλεόραση και τις εφημερίδες. Μετά, θα δει πώς θα κινηθεί μαζί με τον δικηγόρο του.

Η μεγάλη απορία του Μάνου Δασκαλάκη είναι γιατί οι ιατροδικαστές δεν του είχαν πει όλα αυτά τα πράγματα που εντόπισαν ο κ. Καρακούκης και ο κ. Καλόγρηας. "Αν του είχαν πει τις υποψίες που είχαν νωρίτερα πριν χαθεί η Τζωρτζίνα, ίσως είχε σωθεί", αυτό ανέφερε πρόσωπο στο στενό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη.

Δείτε επίσης