Ελλάδα

Κρήτη: Αυτός είναι ο σάτυρος προπονητής που ζητούσε από τους μαθητές του να του κάνουν μασάζ όσο έβλεπε πορνό

Στο «φως» τα στοιχεία του

Κρήτη: Αυτός είναι ο σάτυρος προπονητής που ζητούσε από τους μαθητές του να του κάνουν μασάζ όσο έβλεπε πορνό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα, μετά από σχετική διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών, o οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος για την εμπλοκή του σε ποινική υπόθεση με ανηλίκους.

Πρόκειται για τον Ιωάννη ΓΕΡΟΝΤΗ του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στον Άγιο Νικόλαο σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματικές διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων μετά τις καταγγελίες οκτώ μαθητών του που κατέθεσαν στην Ασφάλεια ότι είχε προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο 46χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του στις αρχές Ιουνίου είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και αρμόδιου εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος υπεράσπισης, Βαγγέλης Στρατουδάκης, είχε υποστηρίξει, μιλώντας στο cretapost.gr, ότι όλες οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα του είναι «ανυπόστατες» και πρόκειται για «κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του προπονητή».

Δείτε επίσης