Ελλάδα

Πάτρα: Ασφυκτικός θάνατος με πανάκι πιθανόν και για τη Μαλένα

Οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογρηάς αφήνουν ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο πόρισμά τους

Πάτρα: Ασφυκτικός θάνατος με πανάκι πιθανόν και για τη Μαλένα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα αποκάλυψη για το θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη έρχεται στο φως και συγκλονίζει.

Από την έρευνα για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατος της Μαλένας προήλθε από ασφυξία με πανάκι, όπως και της Ίριδας.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσε το MEGA, επισημαίνοντας ότι στην εμπεριστατωμένη έκθεση των Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά, αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο η Ίριδα αλλά και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι, το οποίο φέρεται να κρατούσε εκείνη την ώρα.

Οι επίμαχες ενδείξεις προέρχονται και από καταθέσεις που έχουν δοθεί από πρόσωπα προερχόμενα από το νοσοκομείο «Ελπίς». Ωστόσο το πανάκι δεν βρέθηκε από το νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που δεν κρατήθηκε το πανάκι από το νοσοκομείο αποδίδεται στο γεγονός ότι το εν λόγω πανάκι δεν προκάλεσε πληγές στο στόμα και τα χείλη, όμως οι εκδορές που είχε στο μέτωπό της η Μαλένα, ίσως προέρχονται από τον αντίχειρα και τον δείκτη του δράστη, που με το πανάκι έσφιγγε με τα υπόλοιπα δάχτυλα το στόμα και τη μύτη του παιδιού και αυτό, όπως τιναζόταν για να αποφύγει το μοιραίο, ο δείκτης και ο αντίχειρας, που ήταν ελεύθεροι, προκάλεσαν τους τραυματισμούς ψηλά στη μύτη του παιδιού.

Όπως λένε πηγές, που γνωρίζουν τα στοιχεία τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου , είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε πανάκι όχι μόνο στην ηλικίας 6 μηνών Ίριδα αλλά και στην Μαλένα.

Οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν πως η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναφέρει ότι η ηλικίας 3,5 ετών Μαλένα είχε και εκείνη πανάκι στο στόμα.

Μάλιστα, φέρεται να είχε πει πως το πανάκι είχε βρεθεί στο στόμα του παιδιού (σ.σ. της Μαλένας) και στη συνέχεια η ίδια το είχε πάρει και το είχε τοποθετήσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Στη συνέχεια βέβαια η 33χρονη, άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις …

Δείτε επίσης