Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Από μέρα σε μέρα η κλήτευσή της και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Στα χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα - Δεν αποκλείεται να ζητήσουν να ζητήσουν τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων

Ρούλα Πισπιρίγκου: Από μέρα σε μέρα η κλήτευσή της και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα, με τη δικογραφία για τα αίτια θανάτου των δύο κοριτσιών να έχει κλείσει και να έχει σταλεί στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντ. Ελευθεριάνου και Απ. Ανδρέου.

Συγκεκριμένα, οι δυο εισαγγελείς, οι οποίοι έχουν δώσει και συγκεκριμένη παραγγελία στην Ασφάλεια ώστε να ερευνηθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης, μελετούν εξονυχιστικά τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί και αξιολογούν το αποδεικτικό υλικό, προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. Μεταξύ άλλων η δικογραφία που διαβιβάστηκε στους κ. κ. Ελευθεριάνο και Ανδρέου περιλαμβάνει το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, δεν αποκλείεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί να ζητήσουν τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης όσον αφορά και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Η ίδια πάντως επιμένει να αρνείται κάθε εμπλοκή της στην όλη υπόθεση και αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να είναι και η υπερασπιστική της γραμμή.

Δείτε επίσης