Ελλάδα

Άγρια επίθεση σε ιερόδουλη σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου

Κακοποιός της άρπαξε χρήματα, αφού την χτύπησε στο κεφάλι

Άγρια επίθεση σε ιερόδουλη σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου
Αρθρογράφος: Κώστας Μαρίνος
Από Κώστας Μαρίνος

Τρόμος στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής!

Κακοποιός χτύπησε στο κεφάλι ιερόδουλη σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου και της άρπαξε χρήματα και προσωπικά της έγγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, η νεαρή κοπέλα από την Αλβανία έκανε πιάτσα στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την Χρονοπούλου και αναζητούσε πελάτες μέσα στα άγρια μεσάνυχτα.

Ξαφνικά την πλησίασε ένα άγνωστο άτομο από πίσω και χωρίς να το αντιληφθεί, την χτύπησε στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, με αποτέλεσμα η 27χρονη ιερόδουλh να λιποθυμήσει και πέσει στο πεζοδρόμιο της παραλιακής λεωφόρου.

Ο ληστής της άρπαξε την τσάντα της και χάθηκε στα στενά της περιοχής. Μετά από λίγα λεπτά η εκδιδόμενη αλλοδαπή συνήλθε και διαπίστωσε ότι ο δράστης της είχε αρπάξει την τσάντα της, που περιείχε 300 ευρώ, το διαβατήριο της και άλλα προσωπικά της έγγραφα. Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς που τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση. Δικυκλιστές της ΔΙ. ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής έφτασαν στο σημείο και κατέγραψαν την ληστεία. Η 27χρονη κατέθεσε μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου - Ελληνικού που ανέλαβε και την έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε επίσης