Ελλάδα

Κουκάκι: «Είχαν πολλά προβλήματα, καβγάδιζαν συνέχεια» - Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον γυναικοκτόνο

«Ήταν τόσο καλός άνθρωπος», αναφέρει φίλης της άτυχης γυναίκας, που έπεσε νεκρή από το χέρι του συζύγου της

Κουκάκι: «Είχαν πολλά προβλήματα, καβγάδιζαν συνέχεια» - Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον γυναικοκτόνο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ προκάλεσε η γυναικοκτονία που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευή στο Κουκάκι, με μια γυναίκα 48 ετών να πέφτει νεκρή με μαχαιριές από τον 52χρονο σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Βρίσκομαι σε σοκ. Είχαν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Μεγάλη ιστορία. Από καιρό δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν πιο έντονη. Δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Έμεναν χωριστά, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Καβγάδιζαν συνέχεια…», σημείωσε ο αδερφός του γυναικοκτόνου στην εκπομπή TLive.

Την ίδια ώρα, φίλος του θύματος μίλησε για το ζευγάρι «Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα. Έδειχνε πάντα χαμογελαστή», είπε. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε από τα ίδια μέρη. Τα χωριά μας ήταν κοντά. Τη γνώρισα το 2009 και από τότε ήμασταν φίλοι. Μιλούσαμε συχνά. Την είχα σαν συγγενή και μάλιστα σαν αδερφή μου. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος και τόσο θρήσκα που ήθελε πάντα να βοηθάει τους συνανθρώπους γύρω».

Βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκε οπτικό υλικό από την στιγμή που ο γυνακοκτόνος αφού έχει σκοτώσει τη γυναίκα του, μπαίνει στο αυτοκίνητο του για να φύγει.

Δείτε επίσης