Ελλάδα

Λάρισα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανηλίκους - Του έστησαν ενέδρα και του έσπασαν τη γνάθο

Ανάστατη η Λάρισα από την επίθεση ανηλίκων σε ανήλικο.- Στο νοσοκομείο ο 17χρονος

Λάρισα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανηλίκους - Του έστησαν ενέδρα και του έσπασαν τη γνάθο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέο κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων προβληματίζει αυτή τη φορά την τοπική κοινωνία της Λάρισας, όπου η δράση συμμοριών ανηλίκων προκαλεί φόβο..

Θύμα του νέου περιστατικού είναι ένας 17χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από την επίθεση που δέχτηκε, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στα ίχνη των ανήλικων δραστών.

Όπως έγινε γνωστό, ως δράστες φέρονται τρία παιδιά, ηλικίας 16 ετών, τα οποία έστησαν ενέδρα για να αιφνιδιάσουν το θύμα τους.

Συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με κάταγμα στην κάτω γνάθο, μεταφέρθηκε ένας 17χρονος μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, από τρεις ανήλικους.

Τα αίτια της επίθεσης, που έλαβε χώρα στην Πλατεία Λαμπρούλη στην περιοχή του «Φρουρίου», ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικοί της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη των τριών ανήλικων δραστών,

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, τον 17χρονο πλησίασε ένας 16χρονος και τον έσπρωξε και ακολούθως τον χτύπησαν οι άλλοι δυο.

Όπως μεταδίδει το kosmoslarissa.gr, οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν από την αστυνομία και αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, αφέθηκαν ελεύθεροι..

Δείτε επίσης