Ελλάδα

Πάτρα: Νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ μετά την πρώτη ανακοπή

Εκείνη την ημέρα, η καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε σταματήσει για πολλή ώρα, με τους γιατρούς να καταβάλλουν για 55 λεπτά ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή

Πάτρα: Νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ μετά την πρώτη ανακοπή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, η οποία, όπως όλα δείχνουν, μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα έχει διαλευκανθεί πλήρως.

Το πόρισμα του Νίκου Καρακούκη και του Νίκου Καλογρηά είναι καταπέλτης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς αναφέρει ξεκάθαρα πως ο θάνατος της Μαλένας και της μικρής Ίριδας ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Από εκείνη την ώρα, τα πρόσωπα–κλειδιά κλήθηκαν για καταθέσεις, και πλέον εξετάζονται όλα τα σενάρια, με εκείνο που αναφέρει πως θα υπάρξουν περαιτέρω ποινικές διώξεις να επικρατεί.

Παράλληλα, οι επιστήμονες που ασχολήθηκαν με τους θανάτους των δύο κοριτσιών βρίσκονται σε κόντρα, πετώντας το μπαλάκι των ευθυνών ο ένας στον άλλον.

Τώρα, μία νέα φωτογραφία ντοκουμέντο παρουσίασε ο Alpha, η οποία απεικονίζει την 9χρονη Τζωρτζίνα, μία ώρα μετά την πρώτη ανακοπή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και ενώ έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Ρίου.

Πρόκειται για φωτογραφία μέσα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όταν οι γιατροί έκαναν τιτάνια προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη.

Εκείνη την ημέρα, η καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε σταματήσει για πολλή ώρα, με τους γιατρούς να καταβάλλουν για 55 λεπτά ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή.

Για ευνόητους λόγους, το πρόσωπο και το σώμα της 9χρονης καλύπτεται, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο πρόσωπο της μικρής δεν υπάρχει κανένα σημάδι ασφυκτικού θανάτου.

Δείτε επίσης