Ελλάδα

Σοκ στο Χαλάνδρι από το φριχτό δυστύχημα με θύμα τον 18χρονο οδηγό - Σφοδρότατη σύγκρουση, σμπαράλια το ΙΧ

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή Τόσο σφοδρή που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών

Σοκ στο Χαλάνδρι από το φριχτό δυστύχημα με θύμα τον 18χρονο οδηγό - Σφοδρότατη σύγκρουση, σμπαράλια το ΙΧ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε σοκ είναι οι κάτοικο της περιοχής στο Χαλάνδρι από το φριχτό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, με τον 18χρονο οδηγό να χάνει τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, «καρφώθηκε» σε δέντρο, σε μία σφοδρότατη σύγκρουση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στην οδό Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το αυτοκίνητο, εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Τόσο σφοδρή που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ.

Ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά τις προσπάθειες οκτώ πυροσβεστών να τον απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως ο 18χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Δείτε επίσης