Ελλάδα

Πάτρα: Νέος «πονοκέφαλος» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η δικογραφία για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της ποινικής εμπλοκής των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη αν προκύψει η τέλεση ποινικού αδικήματος

Πάτρα:  Νέος «πονοκέφαλος» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η δικογραφία για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένοντας να κληθεί από τις εισαγγελικές αρχές για τους θανάτους των μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας, έχει το ενδιαφέρον της στραμμένο και σε άλλη μία εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται παράλληλα και αφορά την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της.

Νομικοί κύκλοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να βρεθεί εμπλεκόμενη και στη δικογραφία που σχηματίζουν οι διωκτικές αρχές, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, για τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της, Ευγενίας Κούτρα.

Τόσο η 33χρονη προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζινας, που θα κληθεί και ως ύποπτη για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της Μαλένας και Ίριδας, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχουν καταθέσει ως μάρτυρες στη δικογραφία που έχει σχηματίσει η Ασφάλεια της Πάτρας για την υπόθεση της Ευγενίας Κούτρα.

Το γεγονός αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ενδεχομένως να κληθούν στην πορεία των ερευνών για την Ευγενία Κούτρα όχι ως απλοί μάρτυρες αλλά ως ύποπτοι ή ίσως και ως κατηγορούμενοι για όποιο τυχόν ποινικό αδίκημα προκύψει ότι διαπράχθηκε.

Το pelop.gr , αναφέρει σε ρεπορτάζ του ότι η δικογραφία για τις συνθήκες του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα δεν έχει παραδοθεί ακόμα από την Ασφάλεια της Πάτρας λόγω ενός απρόβλεπτου εισαγγελικού κωλύματος.

Όπως επισημαίνει ο συνήγορος συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι επρόκειτο να παραδοθεί χθες η δικογραφία για την σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ευσταθεί, παρ’ ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων που αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές της 69χρονης μέσω του πληρεξουσίου της Μάνο Δασκαλάκη και τις συνθήκες της διαβίωσής της, πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020.

Μεταξύ άλλων, κλήθηκαν και έδωσαν κατάθεση δύο κατά καιρούς οικιακές βοηθοί της εκλιπούσας, ένας φυσιοθεραπευτής, γιατροί, συγγενείς και γείτονές της.

Επίσης, στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της Ευγενίας Κούτρα και οι αναλήψεις που έγιναν από το 2017, όταν δηλαδή έκανε το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη, μέχρι και ένα μήνα μετά τον θάνατό της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον παρόντα χρόνο δεν εκλήθησαν να δώσουν κατάθεση ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου και έχει ιδιαίτερη σημασία, κατά τα φαινόμενα, το γεγονός αυτό.

Μόλις διαβιβασθεί η δικογραφία στην εισαγγελέα Στυλιανή Μπογδάνη που χειρίζεται την υπόθεση, θα την μελετήσει και θ’ αποφασίσει για την ποινική μεταχείριση του εν διαστάσει ζεύγους… Εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης