Ελλάδα

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 44χρονος που «μπούκαρε» με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία Ι.Χ.

Μετά τη σύλληψή του ο 44χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Ψυχιατρείο

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 44χρονος που «μπούκαρε» με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία Ι.Χ.
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο 44χρονος, που «μπούκαρε» το πρωί της Τετάρτης σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων κρατώντας μία καραμπίνα, εισήχθη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει για νοσηλεία, καθώς φαίνεται ότι αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Η εισβολή του ενόπλου, που σκόρπισε τρόμο σε πελάτες και εργαζόμενους, έλαβε χώρα λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης.

Ο 44χρονος έφθασε στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, που βρίσκεται επί της 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη οδηγώντας ένα SUV, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να απειλεί με την καραμπίνα τους εργαζόμενους.

΄Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι, διατηρώντας την ψυχραιμία τους, κατάφεραν να καλέσουν την αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα ύστερα από κυνηγητό, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας .

Στη συνέχεια, ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το ποια μπορεί να είναι τα κίνητρα του άνδρα, καθώς, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, ο 44χρονος δεν ήταν υπάλληλος της αντιπροσωπείας και κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί έκανε ό,τι έκανε.

Δείτε επίσης