Ελλάδα

«Χρυσή» διάρρηξη στο εξοχικό του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Χούτου

Οι διαρρήκτες «τρύπωσαν» στη διώροφη μεζονέτα και το' σκασαν με έναν μικρό «θησαυρό» με ρολόγια και χρυσαφικά τεράστιας αξίας

«Χρυσή» διάρρηξη στο εξοχικό του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Χούτου
Αρθρογράφος: Κώστας Μαρίνος
Από Κώστας Μαρίνος

Έναν μικρό... «θησαυρό» αφαίρεσαν διαρρήκτες από την εξοχική κατοικία του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Λάμπρου Χούτου στην περιοχή Διονύσου της Κερατέας.

Την καταγγελία της «χρυσής» κλοπής έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, στο τοπικό τμήμα ο πατέρας του πρώην επιθετικού, το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Συγκεκριμένα, οι δράστες, σε άγνωστη χρονική στιγμή, παραβίασαν την κεντρική είσοδο της διώροφης μεζονέτας, ανενόχλητοι έψαξαν όλα τα δωμάτια και τους βοηθητικούς χώρους και αφαίρεσαν ρολόγια, κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Όπως κατέθεσε ο πατέρας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, οι κλέφτες άρπαξαν δύο ρολόγια Cartier με σμαράγδια και ασημένιο μπρασελέ, ένα ρολόι Longines με ασημένιο μπρασελέ και χαραγμένο το όνομα του Λάμπρου Χούτου, 4 χρυσές λίρες, 1 χρυσό πεντόλιρο, 2 χρυσούς σταυρούς, 1 δακτυλίδι με διαμάντι, 1 ασημένιο μετάλλιο του Δήμου Πειραιά, και διάφορα ακόμα κοσμήματα και χρυσαφικά.

Η οικογένεια του πρώην διεθνή επιθετικού είχε να επισκεφθεί την εξοχική κατοικία τους τρεις τελευταίους μήνες, γι ' αυτό και ο πατέρας του δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τον χρόνο που οι διαρρήκτες τρύπωσαν στην διώροφη μεζονέτα.

Η μονοκατοικία ερευνήθηκε από κλιμάκιο της Σήμανσης για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η Ασφάλεια Κερατέας, έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που έβαλαν στο μάτι το σπίτι του αέρινου επιθετικού, με καριέρα σε μεγάλους συλλόγους της χώρας μας και της Ιταλίας.

Δείτε επίσης