Ελλάδα

Γιατί εγκαταλείπει την Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Ζάρδας

Ο Κωνσταντίνος Ζάρδας είχε διοριστεί από την ανακρίτρια που χειριζόταν την υπόθεση της Τζωρτζίνας

Γιατί εγκαταλείπει την Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος  Ζάρδας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο… παρά πέντε της σύνταξης του απολογητικού υπομνήματος της Ρούλας Πισπιρίγκου στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τους θανάτους των Μαλένας και Ίριδας ο εκ των συνηγόρων της 33χρονης, Κωνσταντίνος Ζάρδας, δηλώνει ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μετέχει στην υπεράσπισή της.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος ενημέρωσε επισήμως ότι δεν εκπροσωπεί πλέον την Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας και κλήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των δυο άλλων μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου αναφέρει

«Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου. Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου.

Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Γ. Ζάρδας

Δικηγόρος Αθηνών»

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κωνσταντίνος Ζάρδας είχε διοριστεί αυτεπαγγέλτως από την ανακρίτρια συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Είχε προηγηθεί η αποχώρηση από την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αλλά και του Νίκου Ιωάννου ο οποίος τελικά δεν ανέλαβε την υπόθεση.

Δείτε επίσης