Ελλάδα

Ανατροπή: Ο πατέρας ήταν υπό την επήρεια ουσιών – Δεν ήθελε να πνίξει αλλά να σώσει το παιδί του

Νόμιζε ότι το μωρό πνιγόταν και ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα

Ανατροπή:  Ο πατέρας ήταν υπό την επήρεια ουσιών – Δεν ήθελε να πνίξει αλλά να σώσει το παιδί του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο 35χρονος άνδρας, που συνελήφθη γιατί προσπαθούσε να πνίξει το παιδί του είναι ελεύθερος, καθώς οι υπόνοιες σε βάρος του ανετράπησαν από νέα στοιχεία.

Η σύλληψη του άνδρα έγινε μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο αναφερόταν ότι ο ίδιος προσπαθούσε να πνίξει το μωρό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, ο οποίος είναι τοξικοεξαρτημένος όπως και η γυναίκα του, φέρονται να προχωρούσαν στο δρόμο, όταν ο ίδιος λόγω της χρήσης ναρκωτικών που είχε κάνει, νόμιζε ότι πνιγόταν το μωρό, ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα, καθώς έβηχε, και έτσι έβαλε το δάχτυλο στο στόμα του για να το σώσει.

Όλα αυτά υπό την επήρεια ναρκωτικών, με τον ίδιο σε άσχημη κατάσταση και τους περαστικούς να επεμβαίνουν σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν καθώς θεώρησαν ότι το μωρό στην αγκαλιά του κινδύνευε και ότι ο ίδιος προσπαθούσε να το πνίξει, όπως επισημαίνει το iefimerida.gr.

Αποτέλεσμα αυτού να τον ακινητοποιήσουν και να ενημερώσουν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 35χρονο Ρομά.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας, ωστόσο ο εισαγγελέας έκρινε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι είναι αθώος και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος.

Δείτε επίσης