Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική ληστεία στη βιοτεχνία - Έσερναν τον ιδιοκτήτη με το ΙΧ ενώ πάλευε μαζί τους

Οι δράστες μπούκαραν στη βιοτεχνία κι άρπαξαν χρήματα - Ο 33χρονος ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους σταματήσει πηδώντας στο αυτοκίνητό τους - Ακολούθησε άγρια πάλη

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική ληστεία στη βιοτεχνία - Έσερναν τον ιδιοκτήτη με το ΙΧ ενώ πάλευε μαζί τους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένοπλη ληστεία σε επιχείρηση με είδη συσκευασίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 14:00, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, άγνωστοι μπήκαν στο χώρο της επιχείρησης και άρπαξαν χρήματα και αντικείμενα.

Οι δράστες, ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε πελάτη και προσπάθησε να τους εμποδίσει να τραπούν σε φυγή. Ο πελάτης, μάλιστα, που βρισκόταν εντός του χώρου, έβαλε τρικλοποδιά στον ένα δράστη για να κερδίσουν χρόνο και να μην προλάβουν να το σκάσουν.

Τη στιγμή που προσπάθησαν να ξεφύγουν, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πιάστηκε από το όχημα με αποτέλεσμα να μπει μέσα.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο ThessToday.gr οι δράστες έπιασαν τον ιδιοκτήτη κι έτσι μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο. Μέσα στο όχημα υπήρξε πάλη μεταξύ τους ενώ το μισό σώμα του 45χρονου ιδιοκτήτη ήταν εκτός του αυτοκινήτου. Λίγο αργότερα, στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ άφησαν ελεύθερο τον ιδιοκτήτη ο οποίος επέστρεψε στην επιχείρηση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο 45χρονος ιδιοκτήτης φέρει ένα δάγκωμα στον αγκώνα και χτυπήματα.

Στο σημείο έσπευσαν εξ αρχής οι αρχές ενώ σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Σημειώνεται πως εντός της επιχείρησης υπάρχουν κάμερες ασφαλείας οι οποίες θα δώσουν περισσότερα στοιχεία για τον εντοπισμό τους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Πηγή: Thesstoday.gr

Δείτε επίσης