Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο: Μηχανή κόπηκε στα δύο μετά από σύγκρουση με ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός της

36χρονη επιχειρούσε να μπει στο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην Αμμόχωστο, όταν ένας 35χρονος με μηχανή προσέκρουσε πάνω της

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο: Μηχανή κόπηκε στα δύο μετά από σύγκρουση με ΙΧ – Νεκρός ο οδηγός της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοβαρό τροχαίο που είχε σαν συνέπεια τον θάνατο ενός 35χρονου οδηγού μηχανής, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, Βοηθός Υπεύθυνος Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και Υπεύθυνος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, «γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, άνδρας ηλικίας 35 ετών, οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, κατευθυνόμενος από τον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου-Δερύνειας προς τα φώτα τροχαίας της πρώην ΑΔΕ Αμμοχώστου».

Πρόσθεσε ότι «σε κάποιο σημείο του δρόμου ο 35χρόνος φαίνεται να προσπέρασε προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 36 ετών, κάτοικος Παραλιμνίου, η οποία επιχειρούσε να στρίψει δεξιά, σύμφωνα με την πορεία της, στην πολυκατοικία όπου διαμένει».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «από τη σύγκρουση η μοτοσυκλέτα μοιράστηκε στα δυο, με αποτέλεσμα το ένα της μισό να καταλήξει σε άλλο όχημα. Ο 35χρόνος, που έφερε κράνος ασφαλείας, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι».

Ο 35χρονος παρότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου διασωληνώθηκε. Ωστόσο χρειάστηκε η επείγουσα μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε επίσης