Ελλάδα

Μπαράζ διαρρήξεων με λεία 35.000 ευρώ στα Ν. Προάστια

Δράστες διαφορετικών συμμοριών «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Μπαράζ διαρρήξεων με λεία 35.000 ευρώ στα Ν. Προάστια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Διαρρήκτες αυτοκινήτων έσπασαν δύο οχήματα στα Νότια Προάστια και άρπαξαν σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, τσάντες που περιείχαν 35.000!

Η αστυνομία εκτιμά πως οι δράστες είναι μέλη διαφορετικών συμμοριών, καθώς έδρασαν σχεδόν ταυτόχρονα αλλά σε διαφορετικούς δήμους της Νοτιανοατολικής Αττικής.

Στην οδό Άρεως στη Βούλα, οι διαρρήκτες, έσπασαν το πορτμπαγκάζ σταθμευμένου οχήματος, και αφαίρεσαν την τσάντα με 15.000 ευρώ. Όταν επέστρεψε ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης είδε το πολυτελές αυτοκίνητο παραβιασμένο, και τα χρήματά να έχουν κάνει φτερά. Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, ενώ κατήγγειλε την κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν οπτικό υλικό με τις κινήσεις των κακοποιών, και προσπαθούν να τους ταυτοποιήσουν. Μέλη άλλης σπείρας, μέρα μεσημέρι στην οδό Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα, έσπασαν το τζάμι από το πίσω παράθυρο σταθμευμένου οχήματος και πήραν τσάντα με 20.000 ευρώ.

Οι δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν την οδηγό από την Ουκρανία, και όταν απομακρύνθηκε από το πολυτελές αυτοκίνητο, έδρασαν αστραπιαία. Πήραν την τσάντα με τα χρήματα και έφυγαν τρέχοντας στα στενά της περιοχής. Το θύμα όταν επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά, διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την αστυνομία. Η Ασφάλεια Γλυφάδας, ανέλαβε την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε επίσης