Ελλάδα

Βίντεο «καίει» τον Αδαμαντίδη: «Το κατέθεσα», λέει η Βαρβάρα Κίρκη

«Έχω καταθέσει βίντεο που επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό», λέει στο Vradini.gr - «Περιμένετε και θα βγει»

Βίντεο «καίει» τον Αδαμαντίδη: «Το κατέθεσα», λέει η Βαρβάρα Κίρκη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία. Μετά την άσκηση της δίωξης ο τραγουδιστής, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση της συντρόφου για ξυλοδαρμό, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε είναι ελεύθερος. Το δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Ο τραγουδιστής κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων, λίγο μετά τις 12, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας τους «βρε καλώς τα παιδάκια».

Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

Η Βαρβάρα Κίρκη, η γυναίκα με την οποία έχει σχέση ο Θέμης Αδαμαντίδης τον τελευταίο χρόνο, τον κατήγγειλε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, του Τμήματος Αλίμου, αφού όπως υποστηρίζει η ίδια, την έβρισε με χυδαίο τρόπο και της τράβηξε τα μαλλιά. Στην κατάθεσή της περιγράφει όλα όσα έγιναν με κάθε λεπτομέρεια.

Το Vradini.gr επικοινώνησε με την κυρία Κίρκη, αλλά η ίδια δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω για την υπόθεση παρά μόνο «περιμένετε και θα βγει το βίντεο».

Vradini.gr: Τι περιέχει το βίντεο; Σκηνές με τον κύριο Αδαμαντίδη να σας χτυπά;

Βαρβάβα Κίρκη: Ναι

Vradini.gr: Πότε θα βγει στη δημοσιότητα;

Βαρβάρα Κίρκη: Περιμένετε λίγο και θα βγει. Σήμερα, αύριο… Θα βγει πάντως στη δημοσιότητα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη χθες και κρατήθηκε στο Α.Τ. Αγρυρουπόλεως. Ο ίδιος αρνείται τις καταγγελίες και όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας έχει υποβάλει και ο ίδιος μήνυση εναντίον της για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, και αυτοδικία γιατί του πήρε τα κλειδιά του σπιτιού του, μπήκε μέσα στο σπίτι και του έκλεψε 7.000 ευρώ. Μάλιστα ο κ. Κούγιας δηλώνει ότι με την συγκεκριμένη γυναίκα χώρισαν προ ημερών και πως η ίδια του έκανε μήνυση με σκοπό να τον εκβιάσει και να του πάρει χρήματα.

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, του Τμήματος Αλίμου η Βαρβάρα Κίρκη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι συζούν στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα αναφέρει ότι βρίσκονταν και οι δύο σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στην Ανω Γλυφάδα.

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποις στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ' έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger. Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση "κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω".

Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές».

Η καταγγέλουσα υποστηρίζει ότι την είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν.

«Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν είμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο, επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι, για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια, και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα, αρκετές φορές, άκουγε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα, όταν εγώ κοιμόμουν.

Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του υποστηρίζει και αναφέρει μια πρώην σύντροφό του με την οποία έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα και η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Γλυφάδας».

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη για τις προαναφερόμενες πράξεις.

Τέλος, ζητά να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών όπου συνέβησαν όσα καταγγέλλει.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Αδαμαντίδης - Κούγιας: Του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

“Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Ωστόσο, τον Μάιο, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε μιλήσει για την- τότε- σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, με την οποία ήταν ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο.

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα μου. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», είχε δηλώσει αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ενώ στην ερώτηση αν σκέφτονται να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε απαντήσει: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ποτέ δεν λέμε ποτέ».

Απόστολος Λύτρας

Από την πλευρά του, ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί την Βαρβάρα Κίρκη, μίλησε στη εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» μια ημέρα μετά την καταγγελία της και την σύλληψη του τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις του Λύτρα για την υπόθεση Κίρκη - Αδαμαντίδη

«Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τί έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι' αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας για να συνεχίσει: «Ποιο είναι το θέμα; Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τι συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντιδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος».

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γυναίκα το σκηνικό που την οδήγησε να προσφύγει στην ΕΛ.ΑΣ έχει ως εξής:

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ…., πουτ..., ξεκ..., γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές.

Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ...., πουτ...» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο.

Επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι μου για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που εγώ δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα αρκετές φορές, άκουγε της μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα όταν εγώ κοιμόμουν.

Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του. Για παράδειγμα έχει ασκήσει αρκετές φορές σωματική βία στην πρώην σύντροφό του, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας.

Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία παρά μόνο ότι έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα, ότι ζουν πλέον στη Βουλγαρία και ότι το κινητό της τηλέφωνο είναι το (σ.σ αναφέρεται στον τηλεφωνικό αριθμό). Θέλω να σημειωθεί ότι ο ανωτέρω είναι εθισμένος στο τζόγο, στο αλκοόλ και στην χρήση ναρκωτικών ουσιών και κάνει καταχρήσεις κάθε μέρα.

Ερώτηση: Επιθυμείτε να εξεταστείτε από ιατροδικαστή;

Απόκριση: Ναι, επιθυμώ.

Ερώτηση: Έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο σχετικά;

Απόκριση: Επιθυμώ την ποινική δίωξη του ανωτέρω για τις πράξεις που τέλεσε, σε βάρος μου. Οι τρεις κοπέλες που είναι εργαζόμενες στον ΟΠΑΠ play ήταν πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος μου και γι’ αυτό της πρότεινα ως μάρτυρες. Επίσης προτείνω ως μάρτυρα και την μητέρα μου και επιθυμώ να ληφθεί ως πειστήριο το στο σώμα της δικογραφίας οπτικό ακουστικό υλικό το οποίο δύναται να αντληθεί από τον ΟΠΑΠ play επί της οδό Γούναρη στην περιοχή της Γλυφάδας καθότι αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν στο σημείο κάμερες».

Δείτε επίσης