Ελλάδα

Βόλος: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για το θρίλερ με το θάνατο της 14χρονης Ελένης - Δεν έφερε τραύματα ή μελανιές

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας διαβιβάστηκε η ιατροδικαστική έκθεση

Βόλος:  Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για το θρίλερ με το θάνατο της 14χρονης Ελένης - Δεν έφερε τραύματα ή μελανιές
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ούτε εκδορές ούτε χτυπήματα, ούτε εκχυμώσεις βρέθηκαν στη σορό της 14χρονης Ελένης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία την Τρίτη ήρθε στο φως.

Η άτυχη 14χρονη μετά από πτώση στη μπανιέρα του σπιτιού της μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή μετά από, περίπου, εξάμηνη νοσηλεία σε κώμα.

Η ιατροδικαστική εξέταση για τις αιτίες που οδήγησαν την Ελένη στο θάνατο δεν ανέδειξε πειστήρια κακοποίησης στο σώμα ή το πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του gegonotanews.gr, η 14χρονη Ελένη σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση δεν έφερε χτυπήματα, αλλά είχε μελανιάσει από την ανακοπή καρδιάς.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση δεν αναφέρει πουθενά τραύματα, μελανιές, εκδορές, στο σώμα ή το πρόσωπό της.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Ελένη μετέφεραν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο οι συγγενείς της στις 03.45 της 4ης Ιανουαρίου του 2022 στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δεν είχε σφυγμό και αναπνοή και ήταν μελανιασμένη. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και το παιδί διασωληνώθηκε.

Πιθανολογήθηκε ηλεκτροπληξία

Στο ιστορικό που ελήφθη από συγγενικά πρόσωπα που την συνόδευαν, αναφέρεται πιθανή ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια πλυσίματος στο μπάνιο του σπιτιού. Οι συγγενείς άκουσαν ηχηρό θόρυβο από το μπάνιο και την βρήκαν αναίσθητη. Ανέφεραν στους γιατρούς ότι στην προσπάθειά τους να την σηκώσουν, τους χτύπησε το ρεύμα.

Το παιδί όταν πήγε στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με την έκθεση διασωληνώθηκε άμεσα και ακολούθησε ένας τρίωρος αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή, οπότε αποφασίστηκε και η μεταφορά του στο Ιπποκράτειο.

Η ιατροδικαστική έκθεση διαβιβάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Δείτε επίσης