Ελλάδα

Δίκη Φιλιππίδη: «Είχε πάει με όλο το θέατρο, γιατί να μου βιάσει το παιδί;» - Συγκλονιστική κατάθεση από τη μητέρα της πρώτης καταγγέλουσας

Η μάρτυρας περιέγραψε τον επίμαχο διάλογο που είχε με τη σύζυγο του ηθοποιού

Δίκη Φιλιππίδη: «Είχε πάει με όλο το θέατρο, γιατί να μου βιάσει το παιδί;» - Συγκλονιστική κατάθεση από τη μητέρα της πρώτης καταγγέλουσας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Χωρίς την παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, συνεχίζεται η δίκη του στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού, ήδη έχει καταβληθεί η εγγύηση των 20.000 ευρώ με τη συμβολή δυο θεατρικών παραγωγών, αλλά και με ένα ποσό που δόθηκε από το ΣΕΗ από τα πνευματικά δικαιώματα του ηθοποιού.

«Ο κ. Μπιμπίλας ενημέρωσε τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ότι υπάρχει ένα ποσό να λάβει και για εμάς ήταν σημαντικό» ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Μιχ. Δημητρακόπουλος.

Η κατάθεση της μητέρας της πρώτης καταγγέλουσας

Νωρίς το πρωί στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας, η οποία είναι και η ίδια ηθοποιός και είχε συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο και περιέγραψε πώς έμαθε για όσα συνέβησαν στο παιδί της.

Η γυναίκα κάποιες φορές δυσκολευόταν να μιλήσει, ούσα πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς είπε πως δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η ίδια λόγω της σχέσης της με τον Φιλιππίδη έστειλε την κόρη της στον βιαστή της.

Τον Οκτώβριο του 2010 η μάρτυρας κατέθεσε πως μετά από μία παράσταση, είχε δει τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία τη ρώτησε: «Ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει «εδώ είσαι εσυ; Ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο!». Βγήκαμε έξω με μαζί με τον Μπιμπίλα. «Τι έχει συμβεί με την κόρη σου και τον Πέτρο;». Εγώ ταράχτηκα. «Άρχισε να μου λέει ότι δεν ξέρει ακριβώς τι έχει γίνει, αλλά κάτι συμβαίνει. «Μπορεί η μικρή να τον έβλεπε στο θέατρο και να τον θαύμαζε» μου είπε. Της λέω «δεν είναι η επιτομή της ομορφιάς, αποκλείεται το παιδί μου. Ένα πράγμα θέλω να μου πεις…είχαν σχέση;»» είπε η μάρτυρας.

Μετά τις αποκαλύψεις της Μπεκατώρου που άρχισαν οι καταγγελίες και για τον κατηγορούμενο η μάρτυρας, όπως είπε, πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της είπε: Διάβασα ότι έχει βιάσει μια κοπέλα στο Ήβη. Μου λέει «μανούλα μου μη με ρωτήσεις περισσότερα αλλά το κορίτσι του Ήβη είμαι εγώ». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτός είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί;».

Δείτε επίσης