Ελλάδα

Δίκη ντράμερ: «Έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί», είπε ο πατέρας της ανήλικης που κακοποιήθηκε

Ένταση στο ΜΟΕ - Γιατί εξοργίστηκαν η πρόεδρος και ο εισαγγελέας

Δίκη ντράμερ: «Έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί», είπε ο πατέρας της ανήλικης που κακοποιήθηκε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ξεκίνησε να δικάζει σε δεύτερο βαθμό τον 71χρονο ντράμερ των Πυξ Λαξ – είναι προφυλακισμένος για άλλη υπόθεση - με τις καταθέσεις του πατέρα και της μητέρας κοριτσιού που ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 2011, όταν ήταν 6 ετών.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας κατέθεσε, μεταξύ άλλων:

«Το παιδί δεν είναι φαντασιόπληκτο, τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει. Εγώ της είπα ότι οι μεγάλοι έχουν την ευθύνη και τα παιδιά δεν πρέπει να ντρέπονται. Αυτός πρέπει να πάει φυλακή γι’ αυτά που κάνει στα παιδάκια».

Ο μάρτυρας επισήμανε πως η κόρη του ακόμη και σήμερα «τρέμει» στη σκέψη όσων της συνέβησαν και αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να αντιδράσει.

«Πριν από λίγο καιρό η κόρη μου μού είπε: «το σκέφτομαι ακόμα αυτό που έγινε τότε. Θα έπρεπε και εγώ να είχα αντιδράσει, να είχα κάνει κάτι. Το σκέφτομαι τώρα και τρέμουν τα πόδια μου». Πραγματικά την κοίταξα και έτρεμε ολόκληρη. Έτρεμε τόσα χρόνια μετά. Της εξήγησα πως ένα παιδί δεν μπορεί να αντιληφθεί το ανώμαλο χάδι ενός ενήλικα», εξήγησε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε ότι ο κατηγορούμενος «έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί».

Ο πατέρας όταν δέχθηκε ερωτήσεις από την υπεράσπιση «ξέσπασε», λέγοντας:

«Αν είχατε μια κόρη που της είχε συμβεί αυτό, θα θέλατε να μπείτε σε τέτοιες λεπτομέρειες; Δεν ήθελα και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης που δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από την υπεράσπιση σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του κατηγορούμενου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα την επίμαχη περίοδο.

Φαίνεται πως ο τρόπος υποβολής των ερωτήσεων, αλλά και το περιεχόμενό τους εξόργισαν την πρόεδρο και τον εισαγγελέα, που σχολίασε: «γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανούς κατάστασης».

Η υπεράσπιση ζήτησε διακοπή της δίκης προκειμένου να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση η μητέρα με μάρτυρα που έχει κληθεί για να στηρίξει τον κατηγορούμενο.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Δείτε επίσης