Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε δίκη για πλημμέλημα γυναίκα που ζούσε με την ανήλικη κόρη της και… 40 γάτες

Κατηγορείται και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς προέκυψε ότι το 15χρονο παιδί ζούσε σε ένα σπίτι «υγειονομική βόμβα» με 40 γάτες

Θεσσαλονίκη:  Σε δίκη για πλημμέλημα γυναίκα που ζούσε με την ανήλικη κόρη της και… 40 γάτες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος 51χρονης η οποία διέμενε με την 15χρονη κόρη της σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη με 40 γάτες, όπου υπήρχαν περιττώματα και ακαθαρσίες.

Τα αδικήματα που περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη, αφορούν τις πράξεις όπως έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, παράβαση υγειονομικού κανονισμού κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για να προετοιμάσει η κατηγορούμενη την υπεράσπιση της.

«Από καθαρά φιλοζωία τα έκανα όλα. Δεν είχα καμία κακή πρόθεση», υποστήριξε η 51χρονη ενώπιον των δικαστών.

Η 51χρονη γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά απογευματινές ώρες της Δευτέρας, διότι όπως διαπιστώθηκε, μετά από διερεύνηση καταγγελίας, εντός μονοκατοικίας ιδιοκτησίας της στην Ευκαρπία, όπου διαμένει με την 15χρονη κόρη της, διαβιούν μαζί τους περίπου σαράντα 40 γάτες ενώ υπήρχαν περιττώματα και ακαθαρσίες στους χώρους της οικίας με αποτέλεσμα να κριθεί η διαβίωση και η παραμονή της ανωτέρω ανήλικης επικίνδυνη.

.

Δείτε επίσης