Ελλάδα

«Σαρώνουν» οι ληστείες από ανήλικους σε ανήλικους - Μία ακόμη στον Άλιμο με τους δράστες να γρονθοκοπούν 14χρονους

Έφηβοι επιτέθηκαν σε ανήλικους μαθητές και τους εκβίασαν να μην μιλήσουν

«Σαρώνουν» οι ληστείες από ανήλικους σε ανήλικους - Μία ακόμη στον Άλιμο με τους δράστες να γρονθοκοπούν 14χρονους
Αρθρογράφος: Κώστας Μαρίνος
Από Κώστας Μαρίνος

Νέα βίαιη ληστεία με θύματα ανήλικους μαθητές σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον Άλιμο.


Οι τρεις φίλοι, μόλις 14 ετών, ενώ περπατούσαν στη συμβολή των οδών Κουμουνδρούρου και Ήρωος Μάτση, τους πλησίασαν επτά έφηβοι με άγριες διαθέσεις. Ο αρχηγός της ομάδας, τους ζήτησε με απειλητικό ύφος να τους δώσουν ότι είχαν στην κατοχή τους. Δύο από τους ληστές έπιασαν από τα χέρια τον Ε. Ν, τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και του άρπαξαν το τσαντάκι του, που περιείχε 10 ευρώ, τα κλειδιά από την οικία του και προσωπικά του έγγραφα.


Ταυτόχρονα, οι υπόλοιποι δράστες επιτέθηκαν στον φίλο του, Α. Σ, ο οποίος αντέδρασε με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν και να του αφαιρέσουν το τσαντάκι μέσης με 40 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο. Ο φίλος τους Ι. Σ, βλέποντας να χτυπούν τους συμμαθητές του, φοβήθηκε όπως είπε στους αστυνομικούς και τους παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο.


Οι δράστες ζήτησαν από τα θύματα να φύγουν προς την αντίθετη πλευρά και να μην κοιτάζουν πίσω τους. Οι τρεις φίλοι όταν απομακρύνθηκαν αρκετά από το σημείο ζήτησαν βοήθεια από διερχόμενους πολίτες, που ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, για την ληστρική επίθεση.


Στον Άλιμο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ τα θύματα περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά των δραστών, έγιναν έρευνες αλλά δεν εντοπίστηκαν. Το Τμήμα Ασφάλειας Αλίμου - Ελληνικού έχει αναλάβει την υπόθεση και αναζητά τα μέλη της συμμορίας.

Δείτε επίσης