Ελλάδα

Πανελλήνιες 2022: 1 στους 10 μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση στα ειδικά μαθήματα

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων

Πανελλήνιες 2022: 1 στους 10 μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση στα ειδικά μαθήματα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο παιδείας οι βαθμολογίες των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι μαθητές μπορούν να βλέπουν τους βαθμούς τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr με τη χρήση των κωδικών τους.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι έλαβαν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα στατιστικά των βαθμολογιών τόσο για τους υποψηφίους των ΓΕΛ όσο και των ΕΠΑΛ. Συνολικά το 12% ήτοι 1 στους 10 μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση στα ειδικά μαθήματα με τα μεγαλύτερα ποσοστά να είναι στη Μουσική αντίληψη και γνώση όπου πάνω από τους μισούς -οι 300 στους 567- έγραψαν κάτω από 10!

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των γραπτών

Πανελλαδικές 2022 - Βαθμολογίες

Δείτε επίσης