Ελλάδα

Πάτρα: Όλη η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για Τζωρτζίνα, Μαλένα και Ίριδα

«Εγώ είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με τη Τζωρτζίνα, αντίθετα η Ρούλα είχε... κολλήσει με τη Μαλένα» - Όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στους άνδρες του Ανθρωποκτονιών

Πάτρα: Όλη η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για Τζωρτζίνα, Μαλένα και Ίριδα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Καλόγρηα - Καρακούκη, αναμένεται και η κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας, Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε πως θα χρειαστεί χρόνος για την κατάθεσή της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή να έχει καταθέσει. Αντίθετα, στο φως έρχονται νέα στοιχεία από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στις 16 Ιουνίου.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη την κατάθεση του πατέρα των τριών παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, όπως αυτός τα είπε στο τμήμα ανθρωποκτονιών στις 16 Ιουνίου. Ο 30χρονος περιέγραψε τους θανάτους των τριών παιδιών του, αλλά και τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ να σας πω την αλήθεια είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με την Τζωρτζίνα, γιατί όταν την κάναμε είχα περισσότερο χρόνο να περνάω μαζί της. Αντίθετα όταν αποκτήσαμε τη Μαλένα δούλευα περισσότερες ώρες και δεν την έζησα το ίδιο. Η Ρούλα κόλλησε λίγο περισσότερο με τη Μαλένα από τότε που γεννήθηκε, αφού εγώ είχα αυτό το άτυπο δέσιμο με τη Τζωρτζίνα που σας είπα», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Δείτε επίσης