Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ο μητροκτόνος τη δολοφόνησε με μένος - Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό της 79χρονης

Σκότωσε τη μητέρα του με απίστευτη βαναυσότητα και την άφησε νεκρή πέντε ημέρες στην μπανιέρα - Δύο οικιακά μαχαίρια βρέθηκαν δίπλα της - «Δεν θυμάμαι τίποτα» είπε ο δράστης

Θεσσαλονίκη: Ο μητροκτόνος τη δολοφόνησε με μένος - Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό της 79χρονης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με απίστευτο μένος ο 50χρονος δράστης σκότωσε την 79χρονη μητέρα του, με την οποία ζούσε μαζί στο διαμέρισμά τους στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Η νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία έμεινε νεκρή πέντε ολόκληρες ημέρες στη μπανιέρα του σπιτιού της, δολοφονήθηκε με απίστευτη βαναυσότητα από τα χέρια του ίδιου της του γιού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δίπλα στο άψυχο σώμα της εντοπίστηκαν δύο οικιακά μαχαίρια. Με βάση τη νεκροψία, η 79χρονη σχεδόν αποκεφαλίστηκε, ενώ έφερε και άλλα χτυπήματα από νύσσον όργανο.

«Δεν θυμάμαι ότι τη σκότωσα»

«Δεν θυμάμαι ότι τη σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος μητροκτόνος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με εισαγγελική παρέμβαση διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο 50χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 79χρονη στο λαιμό.

Το φριχτό έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν ο δεύτερος γιος της ηλικιωμένης γυναίκας έφτασε στο σπίτι, μπήκε στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου και αντίκρισε την μητέρα του νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, σε προχωρημένη σήψη.

«Ήμουν με τη κόρη μου στο μπαλκόνι, τον είδα να περιμένει κάτι ο άνθρωπος… ήταν σε σοκ», δήλωσε γείτονας.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τον γιο της 79χρονης που τη βρήκε νεκρή στη μπανιέρα, απέκλεισαν το διαμέρισμα. ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε στο σημείο, η δολοφονία υπολογίζεται να έγινε πριν από τουλάχιστον πέντε ημέρες.

Δείτε επίσης