Ελλάδα

«Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ»: Τρίτο σφυρί για το εργοστάσιο στην Ξάνθη

Στις 13 Ιουλίου, βγαίνει σε πλειστηριασμό το μεγάλο βιομηχανικό ακίνητο, «Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ» στη Γενισέα Ξάνθης, με τιμή εκκίνησης τα 2.064.000 ευρώ.

«Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ»: Τρίτο σφυρί για το εργοστάσιο στην Ξάνθη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το σφυρί που θα χτυπήσει για τρίτη φορά για το συγκεκριμένο μεγάλο ακίνητο, που βρίσκεται σε μόλις 200 μέτρα από την ε.ο. Ξάνθης Αβδήρων και σε απόσταση 6 χλμ. από τον άξονα της Εγνατίας Οδού, ξαναζωντανεύει τις μνήμες από την εντυπωσιακή ιστορία που διέγραψε σε διάστημα περίπου δυόμισι δεκαετιών η «Χατζηιωάννου».

Η μακρόσυρτη επωνυμία «Χατζηϊωάννου Ανώνυμος Βιομηχανικής και Εμπορική Εταιρεία Καλσόν, καλτσών, εσωρούχων, νημάτων, υφασμάτων, βαφείων , φινιριστηρίων, ετοίμων ενδυμάτων- συμμετοχών- διαχείριση ακινήτων- κτηματική» με τον διακριτικό τίτλο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ», περιέχει την ιστορία μίας οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε σαν καλτσοποιία, μεγεθύνθηκε στο χώρο της ένδυσης με το εκτεταμένο δίκτυο των Sprider Stores, μπήκε στο Χρηματιστήριο , μέχρι που τελικά κατέρρευσε το 2013, μεσούσης της οικονομικής κρίσης και στα αποκαΐδια που άφησε η μεγάλη πυρκαγιά στα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της Ανθούσας, το Φεβρουάριο του 2012.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης