Ελλάδα

Σκιάθος: Βίντεο ντοκουμέντο με την τουρίστρια που τραυματίστηκε από την τουρμπίνα αεροπλάνου

Η 61χρονη Αγγλίδα εκτοξεύτηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους στην Σκιάθο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου

Σκιάθος: Βίντεο ντοκουμέντο με την τουρίστρια που τραυματίστηκε από την τουρμπίνα αεροπλάνου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η 61χρονη -όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα Skiathoslife.gr- βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο δίπλα στη θάλασσα αρκετά μέτρα μακριά από το τοιχίο και το πεζούλι, αλλά ακριβώς στην ίδια ευθεία με τις τουρμπίνες του αεροσκάφους.

Η ίδια φαίνεται να σηκώνει τα χέρια της και στιγμές αργότερα να εκτινάσσεται προς τη θάλασσα. Από την πτώση της όπως έχει γίνει γνωστό υπέστη υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον νοσηλεύεται στο "Αχιλλοπούλειο" νοσοκομείο του Βόλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματισθεί η Βρετανίδα τουρίστρια 61 ετών, που προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει το αεροπλάνο κατά την απογείωσή του, αλλά δεν υπολόγισε την τεράστια ωστική δύναμη των τουρμπίνων του αεροσκάφους που την έριξαν στο έδαφος και είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αερολιμένας της Σκιάθου, φημίζεται σε όλον τον κόσμο για τις θεαματικές προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών, αφού ο αεροδιαδρομος εφάπτεται του παραλιακού δρόμου, με αποτέλεσμα τα αεροπλάνα να πετούν ελάχιστα μόλις μέτρα πάνω από τους ανθρώπους που συγκεντρώνονται για να απαθανατίσουν τις στιγμές - και το γεγονός αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί.

Στο σημείο υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες, αλλά και δεκάδες προειδοποιητικές πινακίδες που προειδοποιούν για τον κίνδυνο που εγκυμονεί η παρουσία ανθρώπων πίσω από τον αεροδιάδρομο.

Ο νέος τραυματισμός ανθρώπου στην Σκιάθο προκάλεσε και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου, ενώ την υπόθεση εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Σκιάθου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τον τραυματισμό της 61χρονης:

Δείτε επίσης