Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 35χροvος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται – Στο πλευρό του η 30χρονη σύντροφός του και μητέρα της καταγγέλλουσας

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 35χροvος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το δρόμο προς τη φυλακή «έδειξαν» ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και αρμόδιος εισαγγελέας στον 35χρονο που απολογήθηκε την Πέμπτη για αδικήματα σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση για σχεδόν έξι χρόνια της ανήλικης κόρης της συντρόφου του.

Σε βάρος του 35χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου, κατ' εξακολούθηση.

Όπως έχει αναφέρει η 14χρονη, σήμερα, καταγγέλλουσα, οι πράξεις τελούνταν την ώρα που η μητέρα της απουσίαζε στην εργασία της.

Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από τη Γεωργία, κατά την απολογία του αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.

Υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η καταγγελία έγινε για εκδικητικούς λόγους, επειδή τον τελευταίο καιρό υπήρχαν εντάσεις, με αφορμή τις σχολικές επιδόσεις της καταγγέλλουσας αλλά και την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την ανακρίτρια η οποία, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, διέταξε την προσωρινή του κράτηση.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στο πλευρό του κατηγορούμενου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας βρισκόταν η 30χρονη σύντροφός του και μητέρα της καταγγέλλουσας

Δείτε επίσης