Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι σε ιδιοκτήτη καφέ - «Ακούσαμε φωνές, τον είδαμε να αιμορραγεί»

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης ήταν ολομόναχος κατά την επίθεση με μαχαίρι από δύο αγνώστους

Θεσσαλονίκη:  Επίθεση με μαχαίρι σε ιδιοκτήτη καφέ  - «Ακούσαμε φωνές, τον είδαμε να αιμορραγεί»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης ήταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της επίθεσης με μαχαίρι από δύο αγνώστους που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής. «Δεν ήθελαν να τον ληστέψουν. Ακούσαμε να λέει ένα «Τι κάνεις ρε!;» και μετά φωνές», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που παρείχε μάλιστα στο θύμα τις Πρώτες Βοήθειες.

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Δημητρίου Γούναρη λίγο μετά τις 01:00 π.μ., όταν δύο άτομα με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, «μπούκαραν» στο μαγαζί που διατηρούσε ένας 44χρονος αλλοδαπός, τον βρήκαν μόνο του και τον μαχαίρωσαν στο πόδι.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα στο GRTimes.gr ο 44χρονος Λ. ήταν μόνος του στο μαγαζί, συμπληρώνοντας πως δεν ήθελαν να τον ληστέψουν. «Μόλις ακούσαμε φωνές κατευθυνθήκαμε απευθείας στο σημείο και είδαμε τον Λ. με τραυματισμένο το πόδι, δηλαδή να κουτσαίνει, αλλά και να μιλάει στο τηλέφωνο φανερά εκνευρισμός. Άμεσα του παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κλήθηκαν στο σημείο η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ».

Συν τοις άλλοις, περίοικοι που μίλησαν στο GRTimes.gr ανέφεραν πως κανένας δεν κατάλαβε ότι πραγματοποιούνταν επίθεση, μέχρι την ώρα που άκουσαν τον ίδιο να φωνάζει: «Τι κάνεις ρε!;. «Μόλις ακούσαμε τις φωνές βγήκαμε έξω και καταλάβαμε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Φοβηθήκαμε να πάμε στο σημείο, γιατί ίσως να κινδυνεύαμε και εμείς. Στην περιοχή γίνονται τέτοια περιστατικά και σε συχνή βάση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περίοικοι χαρακτηρίζουν τον 44χρονο ως έναν ευγενικό άνθρωπο που έχει προσφέρει στη γειτονιά, δίχως να έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.

Να σημειωθεί, πως το κατάστημα που διατηρεί ο τραυματίας από την επίθεση με μαχαίρι παραμένει σήμερα κλειστό.

Πηγή: grtimes.gr

Δείτε επίσης