Ελλάδα

Σούνιο: 45χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού - Ο δράστης την απείλησε ότι θα τη σφάξει εάν αντισταθεί

Η γυναίκα βρισκόταν στη θάλασσα και ο δράστης φεύγοντας πήρε και την πετσέτα του θύματος, ώστε να μην εντοπίσουν οι αρχές το DNA του

Σούνιο: 45χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού - Ο δράστης την απείλησε ότι θα τη σφάξει εάν αντισταθεί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του βιαστή της, έζησε σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, μια 45χρονη κολυμβήτρια σε ερημική παραλία του Σουνίου. Ο δράστης, όπως κατέθεσε το θύμα, την ακινητοποίησε με μαχαίρι και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η γυναίκα κατήγγειλε την σεξουαλική επίθεση, στο Τμήμα Ασφαλείας Λαυρίου. Όπως είπε στους αξιωματικούς, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, έφτασε με το αυτοκίνητο της στην παραλία Παναγίτσα, και το στάθμευσε επί της λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου.

Κατέβηκε το δύσβατο μονοπάτι, διέσχισε τα βράχια και πέρασε μπροστά από έναν άνδρα που είχε στήσει το αντίσκηνο του στον ερημικό κολπίσκο. Πήγε ακριβώς στην δίπλα παραλία, και αφού άφησε τα ρούχα της στην άμμο, έπεσε να κολυμπήσει. Ενώ ήταν στη θάλασσα, είδε τον άνδρα να απομακρύνεται.

Βγήκε στην παραλία, ξάπλωσε στην πετσέτα της και έκανε ηλιοθεραπεία. Μετά από είκοσι περίπου λεπτά, ο άγνωστος επέστρεψε με άγριες ερωτικές διαθέσεις, και την απείλησε με μαχαίρι. Αποφασισμένος να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις, της ζήτησε να μην αντισταθεί γιατί όπως είπε στην 45χρονη θα την σφάξει. Ο δράστης την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα, και στη συνέχεια την υποχρέωσε να ξεπλύνει το στόμα μας με τον καφέ της. Ο δράστης φεύγοντας πήρε και την πετσέτα του θύματος, ώστε να μην εντόπισουν οι αρχές το DNA του.

Το θύμα, με όση δύναμη του έμεινε πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου και κατήγγειλε την σεξουαλική επίθεση. Ο δράστης όπως είπε στους ανακριτικούς υπαλλήλους, ήταν 35 περίπου ετών, γεροδεμένος, ύψος 1,85,το κεφάλι ξυρισμένο με κοτσίδα στο πάνω μέρος, και σπασμένα τα μπροστινά του δόντια. Οι αστυνομικοί αναζητούν με τις περιγραφές της γυναίκας τον άγνωστο άνδρα.

Δείτε επίσης