Ελλάδα

«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ άρπαξαν από ηλικιωμένο στου Παπάγου, 20.000 ευρώ!

Ο ένας απασχολούσε τον ηλικιωμένο, ζητώντας του να ανάβει τα μάτια της κουζίνας, ο δεύτερος δήθεν έλεγχε τον πίνακα για διαρροή, και ο συνεργός τους έψαχνε τις κρεβατοκάμαρες

«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ άρπαξαν από ηλικιωμένο στου Παπάγου, 20.000 ευρώ!
Αρθρογράφος: Κώστας Μαρίνος
Από Κώστας Μαρίνος

Πρωί - πρωί έπιασαν δουλειά οι «μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ και άρπαξαν, σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, από ηλικιωμένο στου Παπάγου, 20.000 ευρώ!

Οι δυο απατεώνες πλησίασαν το πρωί της περασμένης Τρίτης τον 76χρονο,την στιγμή που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας, και του συστήθηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ. Του είπαν πως υπάρχει διαρροή ρεύματος και πρέπει να ελέγξουν όλα τα διαμερίσματα.

Ο ηλικιωμένος τους πίστεψε και τον έπεισαν να ελέγξουν πρώτο το δικό του διαμέρισμα. Μπήκαν στο σπίτι του και τον οδήγησαν στην κουζίνα, αφήνωντας την εξώπορτα μισάνοιχτη, δίνοντας την ευκαιρία σε συνεργό τους, να τρυπώσει στα υπνοδωμάτια.

Ο ένας απασχολούσε τον ηλικιωμένο, ζητώντας του να ανάβει τα μάτια της κουζίνας, ο δεύτερος δήθεν έλεγχε τον πίνακα για διαρροή, και ο συνεργός τους έψαχνε τις κρεβατοκάμαρες. Στο διαμέρισμα παρέμειναν περίπου λεπτά και έφυγαν όταν διόρθωσαν... την βλάβη.

Ο 76χρονος όταν μπήκε στο υπνοδωμάτιο του, το βρήκε άνω - κάτω και από το κομοδίνο του έλειπαν όλες του οι οικονομίες, 20.000 ευρώ!

Αμέσως τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για την κλοπή, περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των απατεώνων, αλλά δεν βρέθηκαν παρά τις εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας.

Δείτε επίσης