Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εκτός ΟΑΣΘ ο οδηγός που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ έθεσε σε αργία τον 53χρονο οδηγό μετά την καταδίκη του και την απόφαση του δικαστηρίου να εκτίσει μέρος της ποινής του

Θεσσαλονίκη:  Εκτός ΟΑΣΘ ο οδηγός που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη έθεσε σε αργία 53χρονο οδηγό, ο οποίος καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης με μηνυτή τον πατέρα της ανήλικης.

Το επίμαχο συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο σπίτι του 53χρονου οδηγού του ΟΑΣΘ, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η ανήλικη κόρη του οδηγού κάλεσε τη 13χρονη φίλη της για να κοιμηθούν μαζί το βράδυ.

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη μήνυση, ο 53χρονος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και της εξιστόρησε σεξουαλικού περιεχομένου γεγονότα, με αναφορές – μεταξύ άλλων – σε πορνογραφικές ταινίες στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν – και κοιμόταν – η κόρη του οδηγού!

Την επόμενη ημέρα η ανήλικη αποκάλυψε στην οικογένειά της τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του 53χρονου και ακολούθησε η καταγγελία – μήνυση του πατέρα της και η αυτόφωρη σύλληψη του κατηγορούμενου.

Σε βάρος του 53χρονου οδηγού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και γι’ αυτό δικάστηκε και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

Καταδίκη, έκτιση μέρους της ποινής και απομάκρυνση

Η δίκη του 53χρονου οδηγού διεξήχθη χθες Τρίτη. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον κατηγορούμενο φυλάκιση 3 ετών.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ο κατηγορούμενος πρέπει να εκτίσει τρεις μήνες από την επιβληθείσα ποινή, ενώ η υπόλοιπη ανεστάλη.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε, δεν είχε ενημερώσει τον ΟΑΣΘ για το περιστατικό. Έτσι, ενώ βρισκόταν στη φυλακή, φερόταν ως αδικαιολογήτως απών από τη δουλειά του!

Όταν οι υπεύθυνοι του ΟΑΣΘ έμαθαν ότι καταδικάστηκε για την αποτρόπαια αυτή πράξη, κίνησαν αστραπιαία τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αργία.

Δείτε επίσης