Ελλάδα

Αναβολή για δεύτερη φορά πήρε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη - Η νέα ημερομηνία

Υπήρχε αίτημα από την υπεράσπιση του Θέμη Αδαμαντίδη για την αναβολή

Αναβολή για δεύτερη φορά πήρε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη - Η νέα ημερομηνία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε αναβολή οδηγήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα». «Η δίκη αναβλήθηκε για τις 4 Οκτωβρίου. Υπήρχε αίτημα από την υπεράσπιση του κ. Αδαμαντίδη για την αναβολή. Επίσης δεν είχε προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση που περιμέναμε» τόνισε ο ποινικολόγος.

Να θυμίσουμε πως η Βαρβάρα Κίρκη έχει καταγγείλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία ενώ περίμενε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, που ήταν παρκαρισμένο έξω από ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα, δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση από τον ίδιο, επειδή εκείνος νόμισε ότι φλέρταρε με έναν ταξιτζή!

Ο 64χρονος τραγουδιστής συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της επομένης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση, και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, από το οποίο έλαβε προθεσμία για να δικαστεί. Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει επικοινωνία μαζί της με κανέναν τρόπο.

Δείτε επίσης