Ελλάδα

Χειροπέδες σε κοκκινομάλλα λογίστρια - Είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση και διέφευγε για 10 χρόνια

Εκκρεμούσε σε βάρος της ποινή κάθειρξης 10 ετών και για να αποφύγει τη σύλληψη άλλαζε συχνά σπίτια και… χρώμα στα μαλλιά

Χειροπέδες σε κοκκινομάλλα  λογίστρια - Είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση και διέφευγε για 10 χρόνια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη φυλακή οδηγείται μία κοκκινομάλλα λογίστρια, η οποία φέρεται να άρπαξε 880.000 ευρώ από δύο μεγάλες εταιρείες στις οποίες εργαζόταν, μέσω ebanking.

Την 57χρονη εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από 10 χρόνια δράσης.

Η συλληφθείσα είχε καταδικαστεί το 2010, καθώς είχε κριθεί ένοχη για υπεξαίρεση από το αρμόδιο δικαστήριο που της είχε επιβάλλει κάθειρξη 10 ετών.

Η καταδικασθείσα, ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει και να αποφύγει την εκτέλεση της ποινής.

Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου άλλαζε συνεχώς σπίτια και κατάφερνε να ξεγλιστρά από τις διωκτικές αρχές.

Μάλιστα, λέγεται ότι και το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά που είχε κατά τη σύλληψή της είναι το τελευταίο καμουφλάζ της , καθώς όλα τα χρόνια που ήταν φυγόποινη εκτός από σπίτια, άλλαζε συχνά και χρώμα στα μαλλιά της για να διαμορφώνει ένα διαφορετικό κάθε φορά παρουσιαστικό και έτσι να μην ταυτοποιείται εύκολα.

Οι αρχές, τελικά, κατάφεραν να την εντοπίσουν το πρωί της Πέμπτης (14 Ιουλίου) στην περιοχή του Θησείου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου και να της περάσουν χειροπέδες.

Δείτε επίσης